Product categories

In Stock

Custom Butang Baju Melayu

Category:

  • Shape : Custom shape
  • Size : Custom size
  • Material: Resin + Rhodium Plated Brass
  • Logo : Engraved , Full color printing
  • Color : Customized

Product Description

Kini, anda boleh menghiasi baju anda dengan lebih eksklusif dengan Butang Baju Kustom kami. Butang baju kustom kami adalah pilihan terbaik bagi mereka yang mengutamakan gaya dan keunikan dalam pakaian mereka. Custom Butang Baju Melayu ini dibuat dengan teliti dan dengan tumpuan terhadap butiran, butang baju kustom kami membolehkan anda mengubah pakaian anda menjadi karya seni yang sebenar.

Butang baju melayu custom kami datang dalam pelbagai reka bentuk, saiz, dan bahan yang boleh anda pilih mengikut selera peribadi anda. Anda boleh menambahkan sentuhan peribadi kepada baju-baju anda atau menggantikan butang lama dengan butang baru yang eksklusif iaitu custom made butang baju melayu.

Dengan Butang Baju Kustom kami, anda pasti akan menarik perhatian dengan pakaian yang unik dan istimewa. Kini, anda boleh mengekspresikan diri anda melalui gaya pakaian anda lebih baik dengan Custom Butang Baju Melayu kami. Dapatkan Butang baju melayu custom kami hari ini dan jadikan setiap pakaian anda lebih istimewa dan eksklusif.

Shape : Custom shape
Size : Custom size
Material: Resin + Rhodium Plated Brass
Logo : Engraved , Full color printing
Color : Customized

 

Related Products

Scroll to Top